Gebouwen Gebouwen

Na de fusie van de Hervormde Gemeente te Haaksbergen-Buurse en de Gereformeerde Kerk van Haaksbergen, zijn er twee kerkgebouwen beschikbaar voor kerkdiensten. De diensten op de zondagmorgen worden gehouden in de Protestantse kerk aan de Jhr Von Heydenstraat. Voor overige diensten wordt de locatie steeds apart gekozen. De keuze is dan tussen de Protestantse kerk en het andere kerkgebouw, de Maranathakerk aan de Enschedesestraat 14 te Haaksbergen.

De Protestantse Gemeente te Haaksbergen-Buurse heeft geen kerkgebouw meer in gebruik in Buurse. De voormalige kerk aldaar is op 28 december 2014 onttrokken aan de eredienst en is aangekocht door de “Stichting tot behoud van het religieus en cultureel kerkelijk erfgoed te Buurse”.

Beschrijvingen van alledrie de gebouwen treft u op de tabbladen aan.